HDD "var olmayan bir aygıt belirlendi" hatası

poggers

Kilopat
Daha fazla  
Yeni hard disk aldım, bugün geldi ve bilgisayara taktık. Kurulumu yaptıktan sonra dosya sistemi olarak RAW gözüküyor. Oysaki kurulumda NTFS'yi seçmiştim. Bilgisayarıma tıkladığımda ismi falan gözükmüyor. Bir süre biçimlendirmeye çalıştığımda "var olmayan bir aygıt belirlendi." diye hata verdi. Hard diski başka bir slota taktım ve bağlantılarını kontrol ettim. Bu sefer artık hard disk bilgisayarımda gözüküyordu ve NTFS olmuştu. Hard diske bir dosya atmaya çalıştığımda "0x800701B1" hatası verdi. Şu anda yeniden "var olmayan bir aygıt belirlendi." hatasına geri döndü.

aaaaa.PNG
bbbbbb.PNG

DOA. Sabit disk satmayı bilemeyen aptal bir yerden aldığınızda düzgün paketlenmez ve yolda bozulur. Kesbişolsun. Tahminim tabi bu benim.
Recep abi Hepsiburada'dan Seagate adlı satıcıdan aldık yani direk hard diski üreten firmadan aldık Paketlemede sadece şeffaf bir poşete koymuşlardı. Böyle bir firmadan böyle bir paketlemeyi gerçekten beklemezdim. Çok teşekkürler

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı