GeForce NOW HDD verme sorunu nasıl düzeltilir?

ISennq

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle konuyu yanlış başlığa açtıysam kusura bakmayın, forumlara çok hakim değilim. Bu ay indirime girmişken Geforce Now alıp denemek istedim ve performance paketini satın aldım. Birkaç oyun denedikten sonra bazı oyunlarda uzun yükleme ekranlarıyla karşılaştım ama denk gelmiştir diyip çok dikkate almadım. Ardından Alan Wake 2'ye başladım ve asıl iş orada koptu. Oyunda yeni bölümlere geçerken şakasız 3 dakikaya yakın loading screende bekliyordum ve onun haricinde ses kayması sorunu vardı. Bu sorunu internette arattığımda oyunun HDD desteklemediği ve SSD'ye kurulu olması gerektiği, ses kayması problemininin de bu yüzden kaynaklandığını öğrendim. SSD'nin bu denli kritik önem taşıdığı bir oyunda bile SSD verilmezken arada da FPS sorunları yaşadığım bilgisayarlar denk geliyor (sistem özelliklerinde RTX yazmasına rağmen asla o performans değil). Mail mi atmalıyım ya da başka bir çözüm yolu var mıdır? Şimdiden teşekkürler.

@ISennq, HDD vermiyoruz, SSD veriyoruz söylemleri pazarlama amaçlı. Size HDD verse bile, neden HDD veriyoruz diyerek kendilerini kötülesinler? :)

Çoğu oyunda "HDD tespit edildi" hatası bile almak mümkün. Bunun hiçbir çözüm yolu yok. Türkcell verdiği hizmeti düzeltmeli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı