- Makaleler
- 1
Anlıyorum. Eğer laptopunuz çok eski değilse olur.Abi emin misin satın alacağım da olmaz diye korkuyorum.
Anlıyorum. Eğer laptopunuz çok eski değilse olur.Abi emin misin satın alacağım da olmaz diye korkuyorum.
toshıba satellite c650-12DAnlıyorum. Eğer laptopunuz çok eski değilse olur.
Toshiba Satellite C650-12D
toshıba satellite c650-12D
Abi sana zahmet olmazsa ben bişey daha soracaktım mesela ben alsam senin dediğin bi ssd yi sorunsuz takarim değil mi yani soketleri sorunsuz olur çünkü ilk kez alacam da pek fazla bilgim yokBiraz araştırdım. Uyumluymuş. Takabilirsiniz.
Abi sana zahmet olmazsa ben bir şey daha soracaktım mesela ben alsam senin dediğin bir SSD'yi sorunsuz takarim değil mi yani soketleri sorunsuz olur çünkü ilk kez alacağım da pek fazla bilgim yok.
Toshiba Satellite C650-12D
Abi sana zahmet olmazsa ben bir şey daha soracaktım mesela ben alsam senin dediğin bir SSD'yi sorunsuz takarim değil mi yani soketleri sorunsuz olur çünkü ilk kez alacağım da pek fazla bilgim yok
Abi sana zahmet olmazsa ben bir şey daha soracaktım mesela ben alsam senin dediğin bir SSD'yi sorunsuz takarim değil mi yani soketleri sorunsuz olur çünkü ilk kez alacağım da pek fazla bilgim yok
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.