HDD Yavaşlama Sorunu

SZREX

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar. Bilgisayarda hiçbir sorun yok iken bilgisayarda yavaşlamalar, klasörlerin geç açılması, özellikle harddiskim olan yerel disk D'de işlem bile yapamamam (kopyala-yapıştır bile aşırı yavaş) ve sonrasında da yanıt vermiyor hatam var.

Ardından bilgisayarı kapattığımda bilgisayar kapanıyor ekranında dakikalarca kaldı. Ana düğmeden bilgisayarı kapatıp açtım bu seferde yerel disk D görünmüyordu. Ardından kabloları çıkarıp taktım kasayı açıp harddisk gözüktü ancak yavaşlık işlem yapamama yanıt vermiyor hataları devam ediyor. Lütfen acil yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Harddisk WD 1TB 7200. Crystaldiskinfo programıyla sonuç bu şekilde. 2 seneyi doldurmadı alalı. Durum nedir?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    25,6 KB · Görüntüleme: 147
Harddisk ölmüş Sezer. Yeni bir tane alacaksın. Yok eğer kullanmaya devam edeceğim diyeceksen Mecidiyeköy'de HDD ile uğraşan yer var dereboyu caddesinde. Oraya götürüp baktırabilirsin ama yenisini almak en mantıklı iş olacaktır.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı