HDD Yerine SSD Taksak Ne Olur?

Ekran kartınızdan memnun musunuz? Bende aynısından alacağım ama kararsız gibiyim.

Teşekkürler. 🙂
Ben gayet memnunum. Soğutma konusunda ve görsellik konusunda gerçekten başarılı. Tavsiye etmiştim bir önceki konunuzda size zaten :) Nvidia GTX1660Ti almak gibi bir durum yok ise eğer RX580 veya RX590 doğru bir tercih bence.

Ben gayet memnunum. Soğutma konusunda ve görsellik konusunda gerçekten başarılı. Tavsiye etmiştim bir önceki konunuzda size zaten :) Nvidia GTX1660Ti almak gibi bir durum yok ise eğer RX580 veya RX590 doğru bir tercih bence.
Tamamdır çok teşekkür ederim. 🙂 Yanlış hatırlamıyorsam siz bir ara da yayın yapmıştınız öyle demiştiniz, o konu da nasıl?

Tamamdır çok teşekkür ederim. 🙂 Yanlış hatırlamıyorsam siz bir ara da yayın yapmıştınız öyle demiştiniz, o konu da nasıl?
Rica ederim ne demek. Evet doğru, şöyle söyliyim her türlü yetiyor. Ben yayın yaptığım zamanlarda Ryzen 1300x kullanıyordum ve O.B.S.'nin yükünü GPU'ya bindiriyordum, aynı zamanda kayıt alıyordum ve hiç bana mısın demedi. :)

Rica ederim ne demek. Evet doğru, şöyle söyliyim her türlü yetiyor. Ben yayın yaptığım zamanlarda Ryzen 1300x kullanıyordum ve O.B.S.'nin yükünü GPU'ya bindiriyordum, aynı zamanda kayıt alıyordum ve hiç bana mısın demedi. :)
Tamamdır tekrardan sağolun, hangi programı kullanıyordunuz?

Type C olmasını tavsiye ederim
Type-C'nin tek avantajı yeni nesil mobil cihazlara bağlanabilirliği. Büyük dezavantajı ise direkt olarak eski cihazlara bağlanamama sorunu.

Saniyede 90 ve 130 MB. gibi bir aktarım hızı oluyor.
Standart bir 2.5" disk hızı. Daha hızlı disklerde gördüm.
Windows’u içine kursak ne kadar yer kaplar?
Sadece Windows kurulduğunda yaklaşık olarak 11GB civarı yer kaplıyor. Sonrasında kuracağınız programlarla bu boyut artabilir.

Tekrardan rica ederim. Open Broadcaster Software adı.
Aldım bunu, teşekkürler. 🙂
Type-C'nin tek avantajı yeni nesil mobil cihazlara bağlanabilirliği. Büyük dezavantajı ise direkt olarak eski cihazlara bağlanamama sorunu.

Sadece Windows kurulduğunda yaklaşık olarak 11GB civarı yer kaplıyor. Sonrasında kuracağınız programlarla bu boyut artabilir.
Bir ssd yeter mi yani 250 gb’lik bir ssd.

Benim bahsettiğim dahili HDD değil yalnız hocam. Kablonun bir ucu Type-C diğer ucu normal bir USB bağlantılı kablo. Aman aman ekstrem bir HDD olduğunuda söylemedim. :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı