HDD Yüzünden Windows Açılmıyor

MuhammetBey

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi günler öncelikle. Benim hard disk markası Seagate 500 GB. Bu harddiski bilgisayar okuyor arkadaşlar aşağıya fotoğrafını bırakacağım. Ama sistem bir türlü açılmıyor ya da Windows 10 logosuna kadar geliyor daha ilerlemiyor. İçinde Windows 7'nin bulunduğu bir hard disk ile birlikte açmaya çalışıyorum bu sefer de ne Windows 7'ye ne de 10'a girmiyor ama Windows 7 kurulu olan hard diski tek başına takır takır çalıştırıyorum ama bunu çalıştıramıyorum. Arkadaşlar lütfen yardım bu diskin içinde çok önemli verilerim bulunmakta cevaplarınızı acil bir şekilde bekliyorum iyi günler diliyorum.

P_20180619_185337_vHDR_Auto-800x600.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen disk arizanmis. Verileriniz kurtarma ihtimaliniz var tabiki ama kesin degil. Harddiskinizi degistirip Windows u yeni harddisminize kurun. Iki harddiskide PC ye baglayip yeni harddiskinizden boot edin. Windows acildiktan sonra esko harddiskinize girip verilerinizi yeni harddiskinize kopyalamayi deneyin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı