HDD'deki verileri değiştirmek

Başlık saçma gelebilir fakat aklıma bir şey gelmedi :D. Şimdi 2 tane HDD var biri Seagate biri Toshiba. Benim Windows'um şu an Seagate'de oyunlar fotolar falan Toshiba'da.
Fakat benim Seagate'de bad sector var. Neyse konuya gelecek olursak bir program vasıtasıyla ben Seagate'deki şeyleri Toshiba'ya aktarmak Toshiba'daki şeyleri Seagate'ye aktarmak istiyorum. Mümkün müdür böyle şey? Biliyorum biraz karışık oldu :D.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlık saçma gelebilir fakat aklıma bir şey gelmedi :D. Şimdi 2 tane HDD var biri Seagate biri Toshiba. Benim Windows'um şu an Seagate'de oyunlar fotolar falan Toshiba'da.
Fakat benim Seagate'de bad sector var. Neyse konuya gelecek olursak bir program vasıtasıyla ben Seagate'deki şeyleri Toshiba'ya aktarmak Toshiba'daki şeyleri Seagate'ye aktarmak istiyorum. Mümkün müdür böyle şey? Biliyorum biraz karışık oldu :D.
Bu yöntem ile yapabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı