HDD'i SSD'ye klonlama

• Konuyu başlatan Kdr454
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 1.669
Makaleler
1
Yer
TR
Daha fazla  
Merhaba yeni NVMe M.2 SSD aldım HDD'i nasıl birebir ücretsiz bir şekilde klonlayabilirim? Technopat kanalında video var fakat uygulama klonlama için ücret istiyor. Çok eski bir video ayrıca lazesoft Recovery Suite Home Edition diye bir uygulama buldum, ama bu da SSD'yi tek parça değil. C ve D bölümleri yapıyor ben tek parça halinde HDD'i SSD'ye klonlamak istiyorum nasıl olur bu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu adımları uygulayabilirsin. Fakat ben temiz kurulum öneririm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Bu adımları uygulayabilirsin. Fakat ben temiz kurulum öneririm.

Sanırım yorumumu dikkatli okumadınız. "Technopat kanalında video var fakat uygulama klonlama için ücret istiyor çok eski bir video".

Macrium Reflect kullanabilirsiniz.

Samsung SSD kullanıyorsanız Samsung Data Migration da kullanabilirsiniz.

Technopat kanalında video var fakat uygulama klonlama için ücret istiyor. Çok eski bir video.
Macrium Reflect'in 1 ay deneme sürümü var, deneme sürümünde klonlama için ücret istememesi lazım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı