HDD'li bilgisayar donuyor

Windows RAM testi aracını deneyin.

Testi yaptırdım sonucunu nereden öğreneceğim?

Sistemin tüm parçalarını yazar mısınız?

İlk attığım resimdeki hatayı araştırdım ve ekran kartının yazılısından olduğunu anladım. Bende yazılımı kaldırdım. Normalde AMD Radeon HD 5450 kullanıyorum. Yazılımı kaldırınca donma ortadan kalktı. PC sorunsuz açılıyor. Sorun belki bununla ilgilidir. Sadece söylemek istedim görüşlerinizi bekliyorum.
Bu arada RAM testinin sonucundan bir sorun çıkmadı.
Galiba kimse bulamadı. Rica etsem bir de siz bakar mısınız?
@Yener K.

Son düzenleyen: Moderatör:

Çözdüm dediniz hocam?

Çözdüm dediniz hocam?

Çözememişim yine devam ediyor. Kabloyu değiştirdik birkaç saat düzeldi yine devam etti, ekran kartının sürücüsünü sildim bir saat devam etti yine başladı sorun. Ne yapsam olmuyor. Beni bu kadar ugrastiran ne acaba? Ama ilk görselde attım bugün bu hatayı verdi ilk defa bu hatayı verdi hocam.

Bu hatayı verdi sabah.

Tekrar deneyin Memtest86'yı. RAM'de sorun var gibi. Technopat YouTube kanalında denilen gibi yaptınız değil mi?

Mesela bu bilgisayar donuyor ardından ani bir şekilde mavi ekran geliyor gidiyor. Sonra yeniden başlatıyor, yeniden başlatma sirasinda disk hatasi veriyor. Tam hatırlamıyorum ama galiba "Disk boot failure" gibi bir sey yazıyor. Sonra birdaha yeniden başlatıyorum. Bu seferde 0xc000001 hatasını veriyor. Bu döngü böyle birkaç kez devam ediyor sonra yine masaüstü açılıyor.

Minidump dosyasını paylaşın.

Nereden bulacağım onu? Yardım eder misiniz?

Keşke SDD ye geçme ihtimaliniz olsaydı çok performanslı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…