HDD'li bilgisayar donuyor

Öyle bir dosya yoktur diyor.
Keşke SDD ye geçme ihtimaliniz olsaydı çok performanslı.
Hocam fiyatlari pahalı, öğrenciyim.

Ben de HDD kullanıyorum SSD ye geçecektim inanır mısınız almak istediğim SSD'nin fiyatı bir ay içinde neredeyse iki katına çıktı e tabi ben de vazgeçmek zorunda kaldım.
Dün baktım fiyatlara. Oncedende öneren olmuştu, planlıyordum çok önceden. Ama fiyatlari görünce alamadım. Elimdekini düzeltmeye çalışıyorum oda olmuyor. Sabahtan beri bir dosya atmam gerekiyor ama daha masaüstüne dahi ulaşamıyorum.
@windowsishocam masaüstüne ulasabilirsem atacağım.
@Arrandale0
@Arrandale0 Tekrardan merhaba ama o dosya bende yok. Bütün dosyalara teker teker baktım ama bulamadım.
Bütün bu olaylara bir virüs neden olmuş olabilir mi? Ama ben format atarken diski bicimlendirip atıyorum.

Son düzenleme:
Dün baktım fiyatlara. Onceden de öneren olmuştu, planlıyordum çok önceden. Ama fiyatlari görünce alamadım. Elimdekini düzeltmeye çalışıyorum oda olmuyor. Sabahtan beri bir dosya atmam gerekiyor ama daha masaüstüne dahi ulaşamıyorum.
@Windowsishocam masaüstüne ulasabilirsem atacağım.
@Arrandale0
@Arrandale0 tekrardan merhaba ama o dosya bende yok. Bütün dosyalara teker teker baktım ama bulamadım.
Bütün bu olaylara bir virüs neden olmuş olabilir mi? Ama ben format atarken diski bicimlendirip atıyorum.

Çok garip. Malwarebytes indirip ayarlardan güncellemeleri yapıp, rootkit seçeneğini açıp güvenli modda tam tarama isteyeceğim sizden.

Bir tür zararlı. Zor bulunuyor zor kaldırılıyor.
Galiba virüs bulamadı.
20211115_224533~2.jpg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı