HDD'nin bir bölümüne Kubuntu kurma

Makaleler
2
Arkadaşlar 1TB HDD var ve 100 GB'lik bölümüne Kubuntu kurmak istiyorum. Ancak harddisk'in 250GB'lik bir bölümüne de Windows kurulu. Böyle bir şey mümkün mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Konu ile alakalı Youtube üzerinde fazlasıyla içerik var, videolardan yardım alabilirsiniz. Buradan yardımcı olmaya çalışsam da video kadar etkili olmayacağını düşünüyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dosya türünün farklı olması sorun teşkil etmez. Kurulum öncesinde kullanmak istediğiniz kadar disk bölümünü boşta tutmanız yeterli.
Konu ile alakalı Youtube üzerinde fazlasıyla içerik var, videolardan yardım alabilirsiniz. Buradan yardımcı olmaya çalışsam da video kadar etkili olmayacağını düşünüyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dosya türünün farklı olması sorun teşkil etmez. Kurulum öncesinde kullanmak istediğiniz kadar disk bölümünü boşta tutmanız yeterli.

Çözüm
pekala teşekkürler

1.Soru: Nasıl yapacağımı söyler misiniz ?
2.Soru: Kubuntu'nun dosya türü farklı olduğundan harddiski komple mi biçimlendirir, yoksa sadece istedğim alanı mı ?
Kubuntu yüklemek istediğiniz alanı oluşturursunuz sadece o kısım biçimlendirilir.

arkadaşlar dual boot gelmiyordu onu da çözdüm. Ama bu seferde kubuntu gelmiyor bir komut satırı geliyor. Üstte de GNU/GRUB yazıyor. Burada ne yapmalıyım ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…