HDD'nin SATA girişini çıkarttıktan sonra "An operating System wasn't found" hatası

BoraksBoraks

Hectopat
Makaleler
1
Selam, çalışan biligayardan HDD SATA'sını çıkarıp (SSD'de Windows) CD okuyucuyu takınca yukarıdaki hatayı almaya başladım. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows hem SSD hem HDD bulunan sistemlerde nedensiz yere UEFI boot dosyalarını HDD üzerine kuruyor. Yani sistem SSD ile çalışıyor ancak kendisini HDD üzerinden boot ediyor. HDD'i takmadıkça açılmaz maalesef. HDD üzerindeki UEFI bölümü taşınabiliyor galiba birkaç makale vardı ancak format atmak daha basit gelmişti bana.

O zaman, Windows SSD'de değil, HDD'de. Veyahut "Sistem Ayrıldı" ve "Kurtarma Bölümü" parçaları SSD'ye değil, HDD'ye yüklenmiştir.
Windows hem SSD hem HDD bulunan sistemlerde nedensiz yere UEFI boot dosyalarını HDD üzerine kuruyor. Yani sistem SSD ile çalışıyor ancak kendisini HDD üzerinden boot ediyor. HDD'i takmadıkça açılmaz maalesef. HDD üzerindeki UEFI bölümü taşınabiliyor galiba birkaç makale vardı ancak format atmak daha basit gelmişti bana.
UEFI BIOS için mi geçerli bu? Ben hiç öyle bir durumla karşılaşmadım çünkü.

O zaman, Windows SSD'de değil, HDD'de. Veyahut "Sistem Ayrıldı" ve "Kurtarma Bölümü" parçaları SSD'ye değil, HDD'ye yüklenmiştir.

UEFI BIOS için mi geçerli bu? Ben hiç öyle bir durumla karşılaşmadım çünkü.
Kullandığım Laptop UEFI ve başıma geldi malesef. Masaüstü bilgisayarımda UEFI fakat böyle bir sorun onda olmadı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00