HDD'ye pas sökücü sıkılır mı?

Aeroxs

Hectopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
Segate Barracuda 7200.12 500 GB
HDD yavaşlamaya ve mavi ekran verdirmeye başlayınca söküp bir bakayım dedim ve bazı kısımlarda pas benzeri bir şey olduğunu fark ettim.

image.jpg

Buraya pas sökücü sıkılır mı? Ve nasıl sıkarım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mavi sınav silgisi ile oraları sil. Sonra devre temizleyici sprey ile temizle. Kartın vidalarını söküp arka kısmada aynı şeyleri yaparsan garanti olur. Yaparken nazik ol zarar verme. Pas sökücü kullanmanı tavsiye etmem. Aynı harddiski kullanıyorum, sorun verdiğinde yazdığım işlemleri yaptım şu an sorun yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
HDD yavaşlamaya ve mavi ekran verdirmeye başlayınca söküp bir bakayım dedim ve bazı kısımlarda pas benzeri bir şey olduğunu fark ettim.

Eki Görüntüle 1546772

Hiç denemeyin bence daha da bozarsınız direk "bilgisayarcıya".

Pas sökücü değil de Contact Sprey olabilir. Kuru olandan olur. Elektronik kart temizleyici diye de geçer.

Eki Görüntüle 1546772

Pas sökücü kullanmayın hocam zarar verebilirsiniz. Onun dışında yukarıdaki arkadaşın dediği gibi sınav silgisi kullananabilirsiniz. Bu arada mavi ekran sorunun HDD olduğuna emin misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı