Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda elime bedavaya bir ofis bilgisayarı geçti. Normalde bilgisayarı kullanmıyorum kenarda köşede yatıyor fazlalık olarak. Fakat geçenlerde şuna bir disk taktırayım dedim. Bilgisayarcıya içine kötü bir disk takmasını söyledim. Taktığı diske Windows 7 Professional kurmuş ve göndermişti. Bilgisayar ilk geldiğinde Windows 7 starter yükledim. Fakat diskten tıkır tıkır sesler geliyordu. Aşırı rahatsız edici bir sese sahipti. Daha sonra bilgisayara Linux Mint kurdum daha rahat çalışması için ve daha sonra Linux Mint yerine tekrar Windows 7 kurmaya karar verdim. Fakat Windows 7 format USB'sini taktığımda girişte siyah ekran boyunca yazılar yazıyor ve Windows'un yüklenemeyeceğini belirtiyordu sanırım öyle hatırlıyorum. Fakat Linux yüklediğimde anında hemen sorun çıkarmadan yüklüyor. Zaten diskten takır tukur sesler geldiği için ben diskin sağlığının iyice düştüğünü ve bu nedenle Windows'u kuramadığını düşünüyorum. Konuyla ilgili bilgi sahibi olanlar yardımcı olurlar ise sevinirim. Ek olarak bir de şunu belirtiyim Windows'u kurarken o Windows'un pencere simgesi geliyor ve orada kalıyor. Bilgisayar saatlerce ilerleme göstermiyor. 2 GB DDR2 RAM Intel Core 2 Duo işlemciye sahip.