Windows kurulmuyor

METEHAN00

Hectopat
Katılım
18 Kasım 2020
Mesajlar
28
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ve CD'den Windows yukluyorum ve hata veriyor Windows seçili konuma yuklenemez. Windows sürümü ise vista Windows vistadan mi kaynakli yardım edin ne olur?
 
Ve CD'den Windows yukluyorum ve hata veriyor Windows seçili konuma yuklenemez. Windows sürümü ise vista Windows vistadan mi kaynakli yardım edin ne olur?

Vista yüklüyse bilgisayarın çok eski gibi duruyor. Yükleme bence. Hem zaten Windows 10 HDD'ye yüklenmez hiç kasma boş yere.
Edit: Ben 10 demişim ama Windows sürümünü belirtmemişsin. Hangisini yüklüyorsun?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Galiba sisteminiz çok eski Vista kullandığınıza göre.
Çok kötüyse Windows 7 Starter yükleyebilirsiniz alanınızın yeteceğini umuyorum pek ağır bir sürüm değil.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı