HDD'yi nasıl ana disk yapabilirim?

JonSnow34

Kilopat
Katılım
4 Ocak 2018
Mesajlar
102
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bu sabah bilgisayar topladım. Sistemde 120 GB SSD ve 500 GB HDD var. Kurulum ekranında fazla incelemeden hemen Windows'u SSD'ye kurdum fakat şöyle bir problemim var: bilgisayara yüklenen her şey SSD'ye yükleniyor. Sorum şu; Nasıl HDD aktif disk yapıp SSD'yi ise Windows yüklü bir şekilde sadece istediklerimi atabildiğim bir disk yaparım?
 
Kurulum yaparken HDD'yi elle seçerek. Sonuç:

1585864096896.png
 
Hiç kullanmadım ama Ayarlar > Sistem > Depolama > Yeni içeriğin nereye kaydedildiğini değiştir kısmından değiştirmeniz yeterli olmalı. Muhtemelen mağaza uygulamaları için yapıyor bunu.
Bunun dışında genelde sabah akşam bir şeyler yüklenmediğini göz önüne alırsak yüklenirken elle de seçebilirsiniz. Ben öyle yapıyorum.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı