HDD'yi nasıl kullanmalıyım?

uyeadimbu

Centipat
Eski laptopun HDD'sini HDD kutusu alarak USB ile kullanmam mı daha iyi olur? Yoksa 2.5 inçlik HDD'yi 3.5'luğa uyduran kızak mı almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anki bilgisayarını HDD'si var mı varsa da kaç GB? Bir de bilgisayarı ne için kullanıyorsun?

Dostum bilmediğimden soruyorum, 3,5 inc'e uydurmaya gerek varmı? Ben sistemimde 2.5 inc 1 TB HDD kullanıyorum hiçte sıkıntısı yok.

Kasa amrka modeliniz nedir? Eger kasaya ssd takılabiliyorsa o diskte takılacaktır. Tasınabilir olarak kullanmak size kalmıs. Eğer depolama alanı yetiyorsa tasınabilir olarak kullanırdım ben. Eğer kutu alacaksanız düzgün bir kutu almanızı tavsiye edeim.

Kutuda kullanırsın, sıkıntı olmaz fakat sürekli böyle kullanman zarar verebilir.

Ben böyle bayağı kullandım ve hiçbir sıkıntı olmadı elinde sürekli sallaya sallaya taşımazsa bir şey olmaz tek sıkıntı çantada sallanıyor onunda sabit olacak bir yere koyman lazım.

Ben böyle bayağı kullandım ve hiçbir sıkıntı olmadı elinde sürekli sallaya sallaya taşımazsa bir şey olmaz tek sıkıntı çantada sallanıyor onunda sabit olacak bir yere koyman lazım.
Bende aktif olarak kullanıyorum,hiçbir sıkıntı yok .
Fakat bilinçsiz bir kullanıcı işi bittikten sonra HDD'yi şak diye çekerse kafa yerine oturmaz ,diskin üstünde kalır ve bir sonraki çalıştırmada disk sapıtabilir ve kafa vurmaya başlayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…