Çözüldü HDMI 1.4 ile 165 Hz almak mümkün mü?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Arroiiz492

Centipat
Daha fazla  
Laptop kullanıcısıyım. DP girişi yok, HDMI 2.0 var. Linkteki monitörü almayı düşünüyorum. Monitördeki HDMI 1.4. HDMI ile 165 Hz almam mümkün olur mu veya DP dönüştürücü vb. ile çözülebilir mi?

Çözüm
Monitörden memnun musunuz?

Hocam Type-C 5gb/s aktarım hızı var 165Hz için yeterli olur mu?

Evet hocam 165Hz alabilirsiniz. Paugge Type-C to DisplayPort kablosu alarak veya atmış olduğum linkteki dönüştürücüyü alarak halledebilirsiniz.
Evet doğru ama bende 2 K da DisplayPort üzerinden 165Hz kullanıyorum ama DisplayPortun sürümü var ona göre desteği oluyormuş.

Bahsettiginiz monitoru kullanıyorum, ne yazikki 165Hz'yi sadece DP ile kullanabiliyorsunuz. Saçma sekilde HDMI port surumlerini eskide birakmislar. Maksimum alabileceginiz 144Hz.

Bahsettiginiz monitoru kullanıyorum, ne yazikki 165Hz'yi sadece DP ile kullanabiliyorsunuz. Saçma sekilde HDMI port surumlerini eskide birakmislar. Maksimum alabileceginiz 144Hz.

Son düzenleme:

Evet hocam 165Hz alabilirsiniz. Paugge Type-C to DisplayPort kablosu alarak veya atmış olduğum linkteki dönüştürücüyü alarak halledebilirsiniz.

Çözüm

Hocam genel anlamda memnunum, isteklerimi karsiliyor ve bu fiyat bandinda en iyi urunlerden birisidir kendisi. Begenmedigim 3 yonu mevcut: Pivot olmamasi, IPS dolayisiyla karanlikla parlak noktalar olmasi ve USB portuna sahip olmamasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…