Çözüldü HDMI 1.4 ile 165 Hz almak mümkün mü?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Arroiiz492

Centipat
Daha fazla  
Laptop kullanıcısıyım. DP girişi yok, HDMI 2.0 var. Linkteki monitörü almayı düşünüyorum. Monitördeki HDMI 1.4. HDMI ile 165 Hz almam mümkün olur mu veya DP dönüştürücü vb. ile çözülebilir mi?

Çözüm
Monitörden memnun musunuz?

Hocam Type-C 5gb/s aktarım hızı var 165Hz için yeterli olur mu?

Evet hocam 165Hz alabilirsiniz. Paugge Type-C to DisplayPort kablosu alarak veya atmış olduğum linkteki dönüştürücüyü alarak halledebilirsiniz.
Hayır imkansız.
Bir bilgiyi düzeltmek istiyorum internette bazı ürünleri inceledim ve DisplayPort 1.2 satıcılarının 2K çözünürlükte 165Hz desteklediği iddiasında bulunduğunu gördüm.
Ürün
Evet doğru ama bende 2 K da DisplayPort üzerinden 165Hz kullanıyorum ama DisplayPortun sürümü var ona göre desteği oluyormuş.

Laptop kullanıcısıyım. DP girişi yok, HDMI 2.0 var. Linkteki monitörü almayı düşünüyorum. Monitördeki HDMI 1.4. HDMI ile 165 Hz almam mümkün olur mu veya DP dönüştürücü vb. ile çözülebilir mi?

Bahsettiginiz monitoru kullanıyorum, ne yazikki 165Hz'yi sadece DP ile kullanabiliyorsunuz. Saçma sekilde HDMI port surumlerini eskide birakmislar. Maksimum alabileceginiz 144Hz.

Bahsettiginiz monitoru kullanıyorum, ne yazikki 165Hz'yi sadece DP ile kullanabiliyorsunuz. Saçma sekilde HDMI port surumlerini eskide birakmislar. Maksimum alabileceginiz 144Hz.

Monitörden memnun musunuz?

HDMI ile maksimum 144Hz alabilirsiniz. Ama Type-C çıkışınız varsa bir dönüştürücü alarak DP çıkışı elde edebilirsiniz buyurun https://m.n11.com/urun/type-c-to-di...894p-adaptor-kablosu-20006164?magaza=evaletim

Hocam Type-C 5gb/s aktarım hızı var 165Hz için yeterli olur mu?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı