HDMI 2.0 vs DP 1.2

Ben senin yerinde olsam HDMI saklarım 2. monitör ya da farklı şeyler için kullanırım DisplayPort'u kullanırım ki şu an öyle yapıyorum benim ekran kartımda 2 HDMI 1 DP1 DVI var 1 DP'yi kullanıyorum amazondan aldığım. hdmi boşta

Ben senin yerinde olsam HDMI saklarım 2. monitör ya da farklı şeyler için kullanırım DisplayPort'u kullanırım ki şu an öyle yapıyorum benim ekran kartımda 2 HDMI 1 DP1 DVI var 1 DP'yi kullanıyorum amazondan aldığım. hdmi boşta
Sizin linklediğiniz kablonun aynısı var elimde ve daha bugün elime ulaştı kargodan,display port kullanıp dediğiniz gibi HDMI saklayacagım sağ olun :)

Sizin linklediğiniz kablonun aynısı var elimde ve daha bugün elime ulaştı kargodan, DisplayPort kullanıp dediğiniz gibi HDMI saklayacagım sağ olun :)

<3 bende Gigabyte G24F2 var kendi HDMI ile veriyordu galiba 180Hz ama ben emin olmak için aldım DP'yi çok da sağlam bu arada kablo güvenlik kilitli vs.

<3 bende Gigabyte G24F2 var kendi HDMI ile veriyordu galiba 180Hz ama ben emin olmak için aldım DP'yi çok da sağlam bu arada kablo güvenlik kilitli vs.
Benimde 180Hz,sizin gibi düşünüp bende dp aldım sonra araştırdım vs hangisi daha iyi baya bi kafamı karıştırdılar.Kablo dediğiniz gibi kaliteli ve vesa onaylı oluşu başarılı olduğunu gösteriyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı