HDMI 2.1 girişe HDMI 2.0 kablo takılır mı?

SERVETR

Hectopat
Yer
Kütahya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS ROG STRİX RX6650XT
XPG 16GB RAM
AMD R5 5500
ASUS A520M-K
KİOXRA NVME M.2
XPG LANDER 500 650W +80 PLUS
Meslek
Öğrenci
Ekran kartım ASUS ROG STRIX RX 6650XT 2.1 HDMI girişi var ve 2.0 HDMI kablo satın aldım çalışır mı uygun olur mu 2.1 giriş 2.0 kablo takılır mı?

Ekran kartım ASUS ROG STRIX RX 6650XT 2.1 HDMI girişi var ve 2.0 HDMI kablo satın aldım çalışır mı uygun olur mu 2.1 giriş 2.0 kablo takılır mı?
Takılır
1708083848629.png

Ben FPS kaybi olur demedim ki genel olarak performans kaybi olur dedim bagladigin HDMI kablosunun FPS'e faydasi oldugunu dusunmem ama yenileme hizi vb sıkıntı olabilir o da belki.

Performans kaybı demek FPS'i de etkiler hocam ben öyle anladım yenileme hızı 60 Hz olacak onu biliyorum onu önemsemiyorum.

Dostum FPS de herhangi bir kayıp yadamazsın hangi çözünürlükte kaç Hz oynayacaksın.

Genelde Single oyunlar 1080P'ya da 1 2 aylığına 720p oynayacağım.

Zaten PC'yi TV'ye başlayacağım monitor olmadığı için 2 3 ay.

Performans kaybı demek FPS'i de etkiler hocam ben öyle anladım yenileme hızı 60 Hz olacak onu biliyorum onu önemsemiyorum.

Yok hocam FPS'e bir problem yasatmaz sonucta dps senin bilgisayar donanimina gore artip azaliyor kablo sadece bilgisayardaki gerceklesen olayi yansitmana yarar.

Yok hocam FPS'e bir problem yasatmaz sonucta dps senin bilgisayar donanimina gore artip azaliyor kablo sadece bilgisayardaki gerceklesen olayi yansitmana yarar.

Tamamdır hocam teşekkürler.

Performans kaybı demek FPS'i de etkiler hocam ben öyle anladım yenileme hızı 60 Hz olacak onu biliyorum onu önemsemiyorum.6

Kaç Hz de

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı