HDMI bağlayınca laptop ekranı dondu

Bambi.w

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, başlıkta da söylediğim gibi ekran dondu. Yardımcı olursanız sevinirim.
Not: Windows+p yapılmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sabahtan beri laptop ile uğraşıyorum. Bir türlü olmadı çift ekran.

Rica ederim. Eğer msinfo32 komutundan sonra buraya ekran görüntüsü atma şansınız varsa doğrudan driverları indireceğiniz linki de buraya sosyaldakiler de dahil atmaya çalışırız bilginiz olsun.
Hemen atabilirim

Rica ederim. Eğer msinfo32 komutundan sonra buraya ekran görüntüsü atma şansınız varsa doğrudan driverları indireceğiniz linki de buraya sosyaldakiler de dahil atmaya çalışırız bilginiz olsun.

Peki HDMI kablosunu bir kısmını monitöre mi yoksa kasaya mı takacağız. Laptopa zaten takacağız onu biliyorum ve laptopu fişe takılı olarak kullanmamız lazım mı?

Bu bilgiler görünecek şekilde atar mısınız?

Peki HDMI kablosunu bir kısmını monitöre mi yoksa kasaya mı takacağız. Laptopa zaten takacağız onu biliyorum ve laptopu fişe takılı olarak kullanmamız lazım mı?

Eki Görüntüle 1895555
Kasa kısmını anlamadım siz sadece laptop ekranını HDMI kablo ile başka bir ekrana yansıtmak istemiyor musunuz?

Ana ekran olarak monitör olacak, laptop ikinci ekran olacak.

Evet, HDMI kablo ile başka bir ekrana yansıtmak istiyorum.
Casper Driver İndirme | Casper.com.tr bu linkten driverlarınızı kurmayı deneyin. VGA ve VGA INTEL yazan ekran driverlarııdır ama diğerlerini de kurmayı deneyin. Kurarken işletim sistemine dikkat edin. Windows 11 kullanıyorsanız genelde 10 olan da uyumlu çalışmakta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…