Sabahtan beri laptop ile uğraşıyorum. Bir türlü olmadı çift ekran.Win+R tuşlarına basın açılan çalıştır kısmına msinfo32 yazın. Orada BIOS sürüm ve tarihini görürsünüz hatta sistem modelini de görürsünüz. Bunları aratarak anlayabilirsiniz. Ekran sürücülerinizin dahi kurulmamış olması nedeniyle diğer sürücülerinz de kurulmamış veya eski olabilir. Bunları üretici websitesinden tespit etmenizi öneririm ilerde başka hatalar da alabilirsiniz çünkü.
Dediğim gibi üretici driverlarını kurduktan sonra tekrar deneyinSabahtan beri laptop ile uğraşıyorum. Bir türlü olmadı çift ekran.
Teşekkürler, denerimDediğim gibi üretici driverlarını kurduktan sonra tekrar deneyin
Rica ederim. Eğer msinfo32 komutundan sonra buraya ekran görüntüsü atma şansınız varsa doğrudan driverları indireceğiniz linki de buraya sosyaldakiler de dahil atmaya çalışırız bilginiz olsun.Teşekkürler, denerim
Hemen atabilirimRica ederim. Eğer msinfo32 komutundan sonra buraya ekran görüntüsü atma şansınız varsa doğrudan driverları indireceğiniz linki de buraya sosyaldakiler de dahil atmaya çalışırız bilginiz olsun.
Rica ederim. Eğer msinfo32 komutundan sonra buraya ekran görüntüsü atma şansınız varsa doğrudan driverları indireceğiniz linki de buraya sosyaldakiler de dahil atmaya çalışırız bilginiz olsun.
Bu bilgiler görünecek şekilde atar mısınız?
Peki HDMI kablosunu bir kısmını monitöre mi yoksa kasaya mı takacağız. Laptopa zaten takacağız onu biliyorum ve laptopu fişe takılı olarak kullanmamız lazım mı?Rica ederim. Eğer msinfo32 komutundan sonra buraya ekran görüntüsü atma şansınız varsa doğrudan driverları indireceğiniz linki de buraya sosyaldakiler de dahil atmaya çalışırız bilginiz olsun.
Bu bilgiler görünecek şekilde atar mısınız?
Kasa kısmını anlamadım siz sadece laptop ekranını HDMI kablo ile başka bir ekrana yansıtmak istemiyor musunuz?Peki HDMI kablosunu bir kısmını monitöre mi yoksa kasaya mı takacağız. Laptopa zaten takacağız onu biliyorum ve laptopu fişe takılı olarak kullanmamız lazım mı?
Eki Görüntüle 1895555
Ana ekran olarak monitör olacak, laptop ikinci ekran olacak.Kasa kısmını anlamadım siz sadece laptop ekranını HDMI kablo ile başka bir ekrana yansıtmak istemiyor musunuz?
Evet, HDMI kablo ile başka bir ekrana yansıtmak istiyorum.Kasa kısmını anlamadım siz sadece laptop ekranını HDMI kablo ile başka bir ekrana yansıtmak istemiyor musunuz?
Casper Driver İndirme | Casper.com.tr bu linkten driverlarınızı kurmayı deneyin. VGA ve VGA INTEL yazan ekran driverlarııdır ama diğerlerini de kurmayı deneyin. Kurarken işletim sistemine dikkat edin. Windows 11 kullanıyorsanız genelde 10 olan da uyumlu çalışmakta.Ana ekran olarak monitör olacak, laptop ikinci ekran olacak.
Evet, HDMI kablo ile başka bir ekrana yansıtmak istiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.