Hepsini mi kurmam gerekiyor ?Casper Driver İndirme | Casper.com.tr bu linkten driverlarınızı kurmayı deneyin. VGA ve VGA INTEL yazan ekran driverlarııdır ama diğerlerini de kurmayı deneyin.
Yanında Windows 10 yazanların hepsini kurmayı deneyin sadece istisna olarak VGA ve VGA INTEL yazan iki driver görüceksiniz bunların ikisini de aynı anda kurmayın. Bunlardan önce VGA olanı kurun ve sorununuz devam ediyor mu bakın. Daha sonra VGA INTEL yazanı da kurun. Ayrıca eğer kurulumlardan sonra program yeniden başlatmanızı isterse yeniden başlatın diğer kurulumlara geçmeyin. Eğer yeniden başlatma istemiyorsa ve hata almıyorsanız kurulumlarınıza devam edin.Hepsini mi kurmam gerekiyor ?
Sadece VGA yazanı kurdum sonrada yeniden başlattım ama çalışmadı. Şimdi ise VGA INTEL olanı kuruyorum.Yanında Windows 10 yazanların hepsini kurmayı deneyin sadece istisna olarak VGA ve VGA INTEL yazan iki driver görüceksiniz bunların ikisini de aynı anda kurmayın. Bunlardan önce VGA olanı kurun ve sorununuz devam ediyor mu bakın. Daha sonra VGA INTEL yazanı da kurun. Ayrıca eğer kurulumlardan sonra program yeniden başlatmanızı isterse yeniden başlatın diğer kurulumlara geçmeyin. Eğer yeniden başlatma istemiyorsa ve hata almıyorsanız kurulumlarınıza devam edin.
onu da deneyinSadece VGA yazanı kurdum sonrada yeniden başlattım ama çalışmadı. Şimdi ise VGA INTEL olanı kuruyorum.
Yine olmadı. HDMI kablosunu takınca laptop ekranı kapanıyor ve monitörde laptopu algılamıyor.onu da deneyin
Diğer driverları da kurdunuz mu?Yine olmadı. HDMI kablosunu takınca laptop ekranı kapanıyor ve monitörde laptopu algılamıyor.
Monitörünüzün giriş ayarlarında HDMI ayarı seçili değil mi?Yine olmadı. HDMI kablosunu takınca laptop ekranı kapanıyor ve monitörde laptopu algılamıyor.
Eki Görüntüle 1895580
Hayır, sadece VGA yazanlarıı kurdumDiğer driverları da kurdunuz mu?
Monitörünüzün giriş ayarlarında HDMI ayarı seçili değil mi?
Monitörünüzün giriş ayarlarında HDMI ayarı seçili değil mi?Yine olmadı. HDMI kablosunu takınca laptop ekranı kapanıyor ve monitörde laptopu algılamıyor.
Eki Görüntüle 1895580
Onu nasıl yapıyoruz ?Monitörünüzün giriş ayarlarında HDMI ayarı seçili değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.