TurquaiseM
Decapat
RX 570 almayı planlıyorum yalnız şöyle bir sıkıntım var: Monitörüm eski, HDMI girişi yok. İdareten bunu dönüştürücü vs. yardımıyla bağlayabilir miyim? Ne gibi sıkıntıları olur?
Arkadaşım neden RX 570’le alakalı her konunun altına bunu atıyorsun ? Arkadaş buraya monitörle ilgili bir şey sormuş senin attığına bak. Fanboyluk yapmayın artık.Asus RX570 Rog Strix Oyunlarda Ekranın Gitmesi
Arkadaşlar merhaba, Asus RX 570 ekran kartına sahibim. Sorunum oyunlarda ekranın sinyal yok verip ekranın gitmesi ve ekran kartından beyaz ışık yanıp sönmesi. Daha sonra yeniden başlatınca ekran geliyor fakat Radeon sistem ayarları uyarı veriyor. Kullandığım ekrandan kaynaklı olduğunu...www.technopat.net
Asus RX570 "Default Radeon Wattman Settings Have Been Restored" Hatası
Ryzen 5 2600 Asus RX570 Corsair 8GB 3000Mhz Ram Thermaltake V200 Kasa ve 600W 80+ PSU Genel sorunum, oyunlarda veya oyun oynamadan hiç fark etmiyor. Ekran kilitleniyor ve reset atmadan düzelmiyor. Resetten sonra bilgisayar açılıyor ve bu hatayı alıyorum. Default radeon wattman settings have...www.technopat.net
hocam tüm rx 570 modellerinde mi bu sorun var msı spphire falan ?Asus RX570 Rog Strix Oyunlarda Ekranın Gitmesi
Arkadaşlar merhaba, Asus RX 570 ekran kartına sahibim. Sorunum oyunlarda ekranın sinyal yok verip ekranın gitmesi ve ekran kartından beyaz ışık yanıp sönmesi. Daha sonra yeniden başlatınca ekran geliyor fakat Radeon sistem ayarları uyarı veriyor. Kullandığım ekrandan kaynaklı olduğunu...www.technopat.net
Asus RX570 "Default Radeon Wattman Settings Have Been Restored" Hatası
Ryzen 5 2600 Asus RX570 Corsair 8GB 3000Mhz Ram Thermaltake V200 Kasa ve 600W 80+ PSU Genel sorunum, oyunlarda veya oyun oynamadan hiç fark etmiyor. Ekran kilitleniyor ve reset atmadan düzelmiyor. Resetten sonra bilgisayar açılıyor ve bu hatayı alıyorum. Default radeon wattman settings have...www.technopat.net
peki görüntü kalitesinde düşme falan olur mu ?Bir adet HDMI to VGA kablo işinizi görecektir. Kablonun çok dandik olmamasına dikkat edin yeter, bir problem olmayacaktır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.