Çözüldü HDMI ile 120 Hz almak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

schwarzeflagge

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba ben yeni bir monitör aldım ve HDMI 2.0 kablosunu bugün taktım. Oyunlarda 120 Hz alamıyorum. Ama her şey performans ayarında. Aynı zamanda Intel işlemciyi tamamiyle kapatmak istiyorum ve aygıt yöneticinden devre dışı bırakınca 2. monitör sinyal yok diyor.

Kısaca monitörümün takılı olduğu ekran kartını Intel'den NVIDIA'ya değiştirmek istiyorum.
Ve Intel kartını devre dışı bırakınca 2. ekran kararsada 1. ekran 64 Hz oluyor.

HDMI kablosunu doğrudan ekran kartına takınca NVIDIA'dan çözünürlüğü ayarlayıp 120-144Hz alabiliyor olmanız lazım.

Yanlış bilgi
HDMI kablosunu doğrudan ekran kartına takınca NVIDIA'dan çözünürlüğü ayarlayıp 120-144 Hz alabiliyor olmanız lazım.

HDMI çıkışı ile en fazla 120 Hz alınır, 144 alınamaz. Yanlış bilgilendirmeyelim.

Hocam yanlış bilgilendirme şimdi burada yaptınız. HDMI 1.3 ve üzeri 144 Hz alabilir. Bazı üreticiler kilit koyuyorlar. Bu sebeple alınmayabilir. HDMI ile 144 Hz alan monitörler var.

Hocam açıklama yaptım hala ısrar ediyorsunuz. Demek ki kilit var. Siz alamıyorsunuz diye alınmaz diye kural yok. Derseniz yanlış bilgilendirme olur.

Hocam monitörde de olabilir.
Genelde monitörlerde kilit olur. DP ile 144 Hz HDMI ile 120 yapıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…