HDMI ile 144Hz alabilir miyim?

caindall

Megapat
Daha fazla  
Monster Abra A5 v13.4 model laptop kullanıyorum (GTX 1050 Ti mevcut). Acer KG241QS model monitör sipariş ettim, yarın elime ulaşacak ancak kafama bir şey takıldı. Laptop'ımda maalesef DisplayPort girişi bulunmuyor. Araştırdığım kadarıyla monitörde HDMI 2.0 desteği var. Benim merak ettiğim monitörü HDMI 2.0 kablo ile 144Hz'de kullanabilir miyim?

İki çıkış 1.3 ve üstü ise alırsın.
1577568816390.png

Hocam arkadaşlarım belirtmiş. HDMI 1.3 ve üzeri 144 Hz alabilir. Fakat bazen kilit koyuyorlar. Böyle bir durumda 2.0 bile alamayabilir. Bunun cevabını bize siz verebilirsiniz. Deneyin. Görelim.

Denediyseniz veya bilginiz varsa kablo önerebilme şansınız var mı ? Bunu almayı düşünüyordum: Paugge Hdmi 2.0b Premium Sertifikalı 4K 60Hz 18Gbps Bandwith Fiyatı
Monitör az önce geldi, kurulumunu yaptım ve denediğim ilk HDMI kablo ile şu an 144 ve 165 Hz'de sorunsuz kullanabiliyorum. Yardım edenlere teşekkür ederim.
Denediyseniz veya bilginiz varsa kablo önerebilme şansınız var mı ? Bunu almayı düşünüyordum: Paugge Hdmi 2.0b Premium Sertifikalı 4K 60Hz 18Gbps Bandwith Fiyatı
Monitör az önce geldi, kurulumunu yaptım ve denediğim ilk HDMI kablo ile şu an 144 ve 165 Hz'de sorunsuz kullanabiliyorum. Yardım edenlere teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı