HDMI ile 144Hz alınır mı?

Wersly

Picopat
Daha fazla  
Laptopum HDMI 2.1 imiş, alacağım monitör HDMI 1.4 165Hz, HDMI ile 144Hz alır mıyım? Ve nasıl bir HDMI kablo önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitör de HDMI üzerinden 144 Hz destekliyorsa alırsın. Bazı ürünler yalnızca DP üzerinden falan 144Hz verebiliyor. Sürümden çok modele ve özelliklere bakmak lazım. Muhtemelen veriyordur ama her iki cihazın linkini de bırakırsan kesin bir şey söyleyebiliriz. 1080P 144 Hz için ortalama bir kablo bile iş görür, çok eski ve dandik bir şey olmasın yeter. Monitör kutusundan çıkıyor da olabilir.

Ürünlerim

Hocam bende aşırı bunaldım 1 aydır bakıyorum araştırıyorum kafam allak bullak oldu sürekli başka cevaplar çıkıyor, link için teşekkür ederim

Hocam konu monitör konusu değil de ciddiyim o monitörü almayın. Bende alacaktım o monitöre takıldı kafam ama AOC'ya da Gigabyte markalarına yönelseniz daha iyi olur.

Aoc 27inç Mesela buna bakabilirsiniz, bütceyi biraz daha zorlarsanız daha makul olur çünkü bu mouse klavye gibi bir ekipman değil muhtemelen yıllarca kullanacağınız bir ekipmandır.

https://www.hepsiburada.com/aoc-27-27g2spae-bk-165hz-1ms-hdmi-dp-d-sub-adaptivesync-fhd-ips-gaming-monitor-p-HBCV00005B0HJ0?magaza=DEY%20ELEKTRONİK&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_medium=akakce&utm_source=pc&utm_term=k&v=1.22.1&wt_pc=akakce.c.k.pc

Neden peki hocam samsungun monitörünü 1,2 saatlik fifa ve film izlemek için almayı düşünüyorum, ve ghosting sorunu var diyorlar okadar etkileneceğimi sanmıyorum ama attığınızada bakacağım peki asus önerirmisiniz?

Hem IPS hem de kaliteli bir markadır. Samsung'un bilakis G3 serilerinde ghosting ve ölü pixel sorunun hatsafada oldugunu rahatlıkla soyleyebiliriz. Kronik sorundur.

Hangi model olduguna baglıdır hocam. Günde 1-2 saat bile takılacak olsanız şöyle düşünün. İleride satmayı planlarsanız bu attıgım modeli rahatlıkla satarsınız ama Samsung G3 modelini alırsanız satarsınız ama çok daha az fiyatına gider az biraz araştırmış insan ölü fiyatı verir buna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…