Hocam bende aşırı bunaldım 1 aydır bakıyorum araştırıyorum kafam allak bullak oldu sürekli başka cevaplar çıkıyor, link için teşekkür ederimHocam son zamanlarda monitör alacağım için bende detaylıca bir araştırmaya girdim bazı insanlar HDMI ile 165Hz'e kadar alabilirken bazıları 144ü geçememiş, yüksek oranla HDMI ile 144 Hz alırsınız. HDMI kablosu önerisi olarak da genelde kutunun içinden çıkıyor ama şuna bir göz atabilirsiniz.
Neden peki hocam samsungun monitörünü 1,2 saatlik fifa ve film izlemek için almayı düşünüyorum, ve ghosting sorunu var diyorlar okadar etkileneceğimi sanmıyorum ama attığınızada bakacağım peki asus önerirmisiniz?Hocam konu monitör konusu değil de ciddiyim o monitörü almayın. Bende alacaktım o monitöre takıldı kafam ama AOC'ya da Gigabyte markalarına yönelseniz daha iyi olur.
![]()
AOC 27G2SPAE/BK 27" 1 MS 165 Hz FHD FreeSync LED Monitör Fiyatları ve Özellikleri
AOC 27G2SPAE/BK 27www.n11.com
Mesela buna bakabilirsiniz, bütceyi biraz daha zorlarsanız daha makul olur çünkü bu mouse klavye gibi bir ekipman değil muhtemelen yıllarca kullanacağınız bir ekipmandır.
Neden peki hocam Samsung'un monitörünü 1,2 saatlik FIFA ve film izlemek için almayı düşünüyorum, ve ghosting sorunu var diyorlar o kadar etkileneceğimi sanmıyorum ama attığınızada bakacağım peki ASUS önerir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.