HDMI ile kötü görüntü kalitesi almak

duty with an exo

Hectopat
Yer
Чорнобиль
Daha fazla  
Lifemax LM23102 marka televizyonu HDMI kablosu ile PC'ye bağladım ama VGA'dan aldığım görüntü kalitesinden daha kötü bir kalite veriyor, 1080 olmasına rağmen.

Ekran kartı: GT 730.
HDMI kablosunu Migros'tan almıştım. İThink diye bir marka.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kablodan olduğunu zannetmiyorum fakat yine de denemekte fayda var. Bir zamanlar bende Sunny marka FHD bir TV vardı. Uydu alıcısı ile görüntü güzeldi. Konsol ve PC ile son derece kötü bir görüntüsü vardı. VGA ile ise nispeten iyiydi. Sizde de bu sorun olabilir.

Lifemax LM23102 marka televizyonu HDMI kablosu ile PC'ye bağladım ama VGA'dan aldığım görüntü kalitesinden daha kötü bir kalite veriyor, 1080 olmasına rağmen.

Ekran kartı: GT 730.
HDMI kablosunu Migros'tan almıştım. İThink diye bir marka.
HDMI'ın VGA'dan kötü görüntü vermesi imkansız, aksine daha kaliteli görüntü vermesi lazım çünkü HDMI dijital bir video girişidir. VGA ise analogtur. Analog videolarda birkaç veri kaybı olduğu için görüntünün kalitesindede kayıp olur. Çözünürlük ayarlarından çözünürlüğü kontrol edin ya da ekran kartı driverını tekrar yükleyin.

HDMI'ın VGA'dan kötü görüntü vermesi imkansız, aksine daha kaliteli görüntü vermesi lazım çünkü HDMI dijital bir video girişidir. VGA ise analogtur. Analog videolarda birkaç veri kaybı olduğu için görüntünün kalitesindede kayıp olur. Çözünürlük ayarlarından çözünürlüğü kontrol edin ya da ekran kartı driverını tekrar yükleyin.

Driverı güncelledim başka kabloda denedim ama aynı sonuç herhalde ekran kartında bir sıkıntı var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı