HDMI to DisplayPort dönüştürücü önerisi

Bütçe
0-500

Yusuf914Cengiz

Femtopat
Daha fazla  
Monitör
Rampage Ellıpse EL27R240Q
Arkadaşlar selam, daha yeni Rampage Ellipse EL27R240Q monitor aldım ve HDMI ile bağlayınca maksimum 144 Hz veriyor. Ve bende Acer Nitro 5 (i7 12700H/RTX 2060 {140watt} ) var, onda da DisplayPort girişi yokmuş. Bana dönüştürücü önerisinde bulunur musunuz? Sanırım HDMI to DisplayPort olacak. Yani tam bilmiyorum ama 240 Hz kullanmam lazım. Yoksa bu şekilde laptopun ekran yenileme hızı monitörden daha yüksek olacak. D

Eğer kablo uygun hertzi iletemiyorsa dönüştürücü fayda etmeyecektir. Laptopta thunderbolt ya da mini displayport var mı kontrol et istersen. Boştan yere dönüştürücüye para verme.

Eğer kablo uygun Hertz'i iletemiyorsa dönüştürücü fayda etmeyecektir. Laptopta Thunderbolt'ya da mini DisplayPort var mı kontrol et istersen. Boştan yere dönüştürücüye para verme.

Vallahi reis sanırım haklısın, kablo 144 Hz destekliyor ve dönüştürücü o zaman dediğin gibi işe yaramaz. Ama cihazda DisplayPort'ta olmayınca benim aklıma bir tek dönüştürücü gelmişti xD. Bir de benim cihazda Thunderbolt 4 muhabbeti var ve mini displayport yok. Yani harici ekran kartı mı ne takabiliyormuşum ama o özellik sayesiyle Type-C girişimi DisplayPort olarak kullanabileceğimi bilmiyordum. Beni aydınlattığın için teşekkür ederim. Peki benim şimdi DisplayPort'u Type-C'e dönüştüren bir kablomu almam gerekecek ve eğer öyleyse önerebileceğin bir ürün var mı acaba?

Böyle bir kabloya ihtiyacın var. Paylaştığım ürünü kullanmadım ama piyasada bilinen çok kaliteli bir markadır. Önemli nokta thunderbolt çıkışına sahip olman gerek. Her type-c görüntü iletimi sağlamaz Pc de.

Böyle bir kabloya ihtiyacın var. Paylaştığım ürünü kullanmadım ama piyasada bilinen çok kaliteli bir markadır. Önemli nokta thunderbolt çıkışına sahip olman gerek. Her type-c görüntü iletimi sağlamaz Pc de.
Bu ürünün WP işletme hesabına yazdım.Benim pc uyumluymuş, sipariş verdim.Acaba ne zaman gelir.Daha önce hiç amazondan bişey almadım.

Reis aldım ama displayporttan görüntü alabilmem için mux switchi kapatmam gerekiyormuş.Onu yaptım,bi valo girdim 2 şey canımı sıktı.1.si düşük fps alıyorum 100-150 arası hiç sabit olmayan bir fps alıyorum.Herhalde ramin 8 gb ve tek kanal olmasından olsa gerek.(Mux Switch açıkken ort 200 idi.)Neyse zaten bugün yeni ram geldi,bu gece takıcam iş dönüşünde.2.si sadece 1080 p ve 1440p de 240 hz seçeneği var.Ben normalde 1050p 5:4 oynuyordum,bu cidden canımı sıktı.Galiba HDMI şekilde kullanmak zorunda kalacağım.Mux Switch performansı baya etkiliyor çünkü.Bir çözümünüde bulamadım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı