HDMI to DVI ile TV ve monitör arasında geçiş sorunu

tuzlali01

Kilopat
Daha fazla  
Konu başlığında belirttiğim aparat ile hem TV hem PC'ye istediğim zaman geçiş yapmak istiyorum fakat TV stand-by modunda iken PC ikinci ekran olarak TV'yi görüyor ama TV'yi açtığım zaman tekrar görmüyor. İkisini aynı anda kullanmasam da benim için sorun olmaz fakat geçişte yapamıyorum çünkü TV açık iken herhangi ikinci bir ekran görmüyor PC.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu başlığında belirttiğim aparat ile hem TV hem PC'ye istediğim zaman geçiş yapmak istiyorum fakat TV stand-by modunda iken PC ikinci ekran olarak TV'yi görüyor ama TV'yi açtığım zaman tekrar görmüyor. İkisini aynı anda kullanmasam da benim için sorun olmaz fakat geçişte yapamıyorum çünkü TV açık iken herhangi ikinci bir ekran görmüyor PC.

Çözüldü arkadaşlar aparati monitor icin kullandim ekran kartinin HDMI cikisindanda TV ye bagladim sorun kalkti yani dönüştürücü cikisindan TV ye baglanti problemli oluo demekki

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı