TommyShelby Hectopat Katılım 1 Haziran 2018 Mesajlar 139 Çözümler 1 13 Temmuz 2019 #1 Başlıkta da belirttiğim gibi HDMI to VGA dönüştürücü yüzünden ekran dalgalanmaları oluyor. Bu sorun PC açıldıktan 1-1.5 saat sonra ortaya çıkıyor çözümü var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Temmuz 2019
Başlıkta da belirttiğim gibi HDMI to VGA dönüştürücü yüzünden ekran dalgalanmaları oluyor. Bu sorun PC açıldıktan 1-1.5 saat sonra ortaya çıkıyor çözümü var mıdır?
Pentium G4560 Kilopat Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 753 Çözümler 10 13 Temmuz 2019 #2 Hangi marka dönüştürücü kullanıyorsun? Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS TommyShelby Hectopat Katılım 1 Haziran 2018 Mesajlar 139 Çözümler 1 13 Temmuz 2019 #3 Pentium G4560 dedi: Hangi marka dönüştürücü kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... Markasını hatırlamıyorum aletin üstünde de yazmıyor. Sorunun çözümünü bilen varsa yazabilir mi? Sorunun çözümünü bilen varsa yazabilirmi? Son düzenleme: 15 Temmuz 2019 Artı 0 Eksi
Pentium G4560 dedi: Hangi marka dönüştürücü kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... Markasını hatırlamıyorum aletin üstünde de yazmıyor. Sorunun çözümünü bilen varsa yazabilir mi? Sorunun çözümünü bilen varsa yazabilirmi?
SeidEhmedovv Decapat Katılım 9 Haziran 2022 Mesajlar 208 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #4 hortlatıyorum ama bulun çözümü yaa. Artı 0 Eksi
okan04 Megapat Katılım 30 Kasım 2013 Mesajlar 802 Çözümler 2 Yer İstanbul 8 Mart 2023 #5 SeidEhmedovv dedi: Hortlatıyorum ama bulun çözümü yahu. Genişletmek için tıkla... Kalitesiz dönüştürücü olursa sorun devam eder hocam, Teknobiyotik Dark markalı cihazlar satıyor onları incele. Artı 0 Eksi
SeidEhmedovv dedi: Hortlatıyorum ama bulun çözümü yahu. Genişletmek için tıkla... Kalitesiz dönüştürücü olursa sorun devam eder hocam, Teknobiyotik Dark markalı cihazlar satıyor onları incele.
SeidEhmedovv Decapat Katılım 9 Haziran 2022 Mesajlar 208 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #6 okan04 dedi: Kalitesiz dönüştürücü olursa sorun devam eder hocam, Teknobiyotik Dark markalı cihazlar satıyor onları incele. Genişletmek için tıkla... VGA'yı her iki taraftan tornavidayla sıktım düzeldi. Çok az kaldı. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Eylül 2025 Artı 0 Eksi
okan04 dedi: Kalitesiz dönüştürücü olursa sorun devam eder hocam, Teknobiyotik Dark markalı cihazlar satıyor onları incele. Genişletmek için tıkla... VGA'yı her iki taraftan tornavidayla sıktım düzeldi. Çok az kaldı.