HDMI to VGA dönüştürücü önerisi

CanBaykurt

Hectopat
Daha fazla  
Monitör : Samsung S19B300
Anakart : H110M PRO-VD
Ekran Kartı : GALAX GTX 1050 OC

Monitörümde HDMI desteği bulunmamakta.
25 liraya aldığım dönüştürücü çalışmadı.
Rica etsem dönüştürücü önerisinde bulunabilir misiniz ?

Benim aldığım dönüştürücü bunun aynısıydı. Sadece DARK yazısı yoktu. Yine çalışmama gibi bir durum olmasın ?

Benim aldığım dönüştürücü bunun aynısıydı. Sadece DARK yazısı yoktu. Yine çalışmama gibi bir durum olmasın ?
Zaten görüntü olarak bir farkı olmaz. İkisi de aynı işlevde çünkü. İki farklı klavyenin USB uçları gibi düşünün.

HM.54569 HDMI VGA DÖNÜŞTÜRÜCÜ ADAPTÖR
Mesela ben mağazaya gidip bundan almıştım. Yağışkan bantını ısıtıcı makine ile dikkatlice çıkardım ve on iki gün kullandım, on üçüncü günde iade ettim ve ertesi gün yenisini aldım. Bu döngüyü 5 ay boyunca HDMI'lı monitör alıncaya kadar tekrarlamıştım :D
Bütçe sıkıntı ya malesef :( Monitör almayı da düşünmüyorum. Yoksa güzel taktik ;)

Kusura bakmayın benim kullandığım ürün farklı bir markaymış ama dediğiniz gibi kasaları aynı hep. INCA HDMI TO VGA JAKLI SES KABLOSU DAHİL 20CM Ben 40 TL gibi bir fiyata almıştım sanırım geçen sene. GTX 1050 TI, RX 470-480-570-580 ile kullanma fırsatım oldu. GTX 1050 TI ve RX 470 ile uzun süre kullandım diyebilirim. Diğer ekran kartları ile de kısa süreli deneme fırsatım oldu. O kartları alıp kısa sürede satmıştım madenciliğin hızlı dönemlerinde. :)

Bütçe sıkıntı ya malesef :( Monitör almayı da düşünmüyorum. Yoksa güzel taktik ;)
Mesela ben eğer ki ürünün kutusu böyle yapışkan bantlı bir şekilde ise ya da kolay açılabilen bir şey ise eldiveni takarım, açar ve dikkatlice kullanırım, beğenmezsem iade ederim. Eğer ki pahalı bir şey ise ve tek seferlik ya da bir kaç kullanımlık ihtiyacım var ise gene aynı taktiği kullanırım.

Kusura bakmayın benim kullandığım ürün farklı bir markaymış ama dediğiniz gibi kasaları aynı hep. INCA HDMI TO VGA JAKLI SES KABLOSU DAHİL 20CM Ben 40 TL gibi bir fiyata almıştım sanırım geçen sene. GTX 1050 TI, RX 470-480-570-580 ile kullanma fırsatım oldu. GTX 1050 TI ve RX 470 ile uzun süre kullandım diyebilirim. Diğer ekran kartları ile de kısa süreli deneme fırsatım oldu. O kartları alıp kısa sürede satmıştım madenciliğin hızlı dönemlerinde. :)
Dark'ın dönüştürücüsünü alsam o çalışır mı sizce ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı