İki farklı monitör ve HDMI kablosu ile denedim ama maalesef sorunu çözemedim. Herhangi bir şekilde varsayılan olarak seçebileceğim yeni bir aygıt gelmiyor ama nvidia denetim masasından aygıtımın ses ile ilgili olan ayarlarını görebiliyorum.
Eğer PC'nin arkadaki ses çıkışında başka bir kolon takılıysa bu tarz sorunlar olabiliyor. PC'yi kapatıp varsa o ses cihazını çıkartıp tekrar denemekte fayda var.
Eğer PC'nin arkadaki ses çıkışında başka bir kolon takılıysa bu tarz sorunlar olabiliyor. PC'yi kapatıp varsa o ses cihazını çıkartıp tekrar denemekte fayda var.
Maalesef başka bir cihaz takılı değil sanırım çözümü hiç bulamayacağım denemediğim yol kalmadı driverları silip yeniden en güncellerenide kurdum açıkcası aklıma başka hiç bir şey gelmiyor...
Maalesef başka bir cihaz takılı değil sanırım çözümü hiç bulamayacağım denemediğim yol kalmadı driverları silip yeniden en güncellerenide kurdum açıkcası aklıma başka hiç bir şey gelmiyor...
Arkadaş yukarda önerdi bu yöntemi zaten yardımın için teşekkür ederim ama buda sorunumu çözemedi. Attığım screenshotta ki hali zaten devre dışı bırakılmış cihazların gösterilmiş hali yani bilgisayar hiç bir şekilde yeni bir ses aygıtı eklemiyor...