HDMI üzerinden ses aktarılamıyor

kaancl3344

Hectopat
Yer
Mersin, Turkey
Daha fazla  
İki farklı monitör ve HDMI kablosu ile denedim ama maalesef sorunu çözemedim. Herhangi bir şekilde varsayılan olarak seçebileceğim yeni bir aygıt gelmiyor ama nvidia denetim masasından aygıtımın ses ile ilgili olan ayarlarını görebiliyorum.

396244

396245

Birde televizyon kullan istersen denemek amaçlı
Denediğim cihazlardan biri plazma televizyondu ve mükemmel bir şekilde çalışıyordu ama yinede ses alamadım.
Boş bir alana sağ tıklayıp "devre dışı bırakılmış aygıtları göster" seçeneğin seçin.
Zaten gösterime açık durumda ama maalesef başka bir cihaz göstermiyor.

Eğer PC'nin arkadaki ses çıkışında başka bir kolon takılıysa bu tarz sorunlar olabiliyor. PC'yi kapatıp varsa o ses cihazını çıkartıp tekrar denemekte fayda var.
Maalesef başka bir cihaz takılı değil sanırım çözümü hiç bulamayacağım denemediğim yol kalmadı driverları silip yeniden en güncellerenide kurdum açıkcası aklıma başka hiç bir şey gelmiyor...

Maalesef başka bir cihaz takılı değil sanırım çözümü hiç bulamayacağım denemediğim yol kalmadı driverları silip yeniden en güncellerenide kurdum açıkcası aklıma başka hiç bir şey gelmiyor...
Bunu bi dene istersen denemediysen.
...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu bi dene istersen denemediysen.
...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaş yukarda önerdi bu yöntemi zaten yardımın için teşekkür ederim ama buda sorunumu çözemedi. Attığım screenshotta ki hali zaten devre dışı bırakılmış cihazların gösterilmiş hali yani bilgisayar hiç bir şekilde yeni bir ses aygıtı eklemiyor...

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı