HDMI'dan görüntü alınmıyor

Green02

Hectopat
Katılım
30 Ocak 2021
Mesajlar
33
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar monitörüm 75 Hz olmasına rağmen çözünürlülük ayarlarında 60 Hz gözüküyor. Sebebi olarak bilgisayarımda HDMI çıkışı yok eski VGA çıkışlı olduğu için belki VGA'dan bağlantı alamıyorum diye düşündüm VGA'dan HDMI'ya dönüştürücü aldım ve HDMI bağlantıyla görüntü aldım ama gene çözünürlük ayarlarına giriyorum, 60 Hz gözüküyor. Bu konuda fikri olan var mı?..
 
Hocam şimdi görüntü her türlü VGA'dan geçiyor. Maksimum bant genişliği neyse onu HDMI'a veriyor. Yani dönüştürücülerle olmaz o iş.
 
Arkadaşlar monitörüm 75 Hz olmasına rağmen çözünürlülük ayarlarında 60 Hz gözüküyor. Sebebi olarak bilgisayarımda HDMI çıkışı yok eski VGA çıkışlı olduğu için belki VGA'dan bağlantı alamıyorum diye düşündüm VGA'dan HDMI'ya dönüştürücü aldım ve HDMI bağlantıyla görüntü aldım ama gene çözünürlük ayarlarına giriyorum, 60 Hz gözüküyor. Bu konuda fikri olan var mı?

Tazeleme hızına monitörden mi bakıyorsunuz bilgisayardan mı?
 
Masaüstüne sağ tıklayıp >görüntü ayarları >en altta gelişmiş görüntü ayarları > Ekran x için görüntü bağldaştırıcısı özellikleri >Monitör >Ekran yenileme sıklığı üzerinden deneyebilirsiniz
 

Geri
Yukarı