Fravs
Hectopat
Ekte gösteriyorum hocam.Laptop ekranı için, HDI nın kapandığına emin olun.
Ekte gösteriyorum hocam.Laptop ekranı için, HDI nın kapandığına emin olun.
Hocam HDR özelliğini kapatın.Ekte gösteriyorum hocam.
Hocam yeniden başlattım update de yaptım hala yok. Game bardan kapattı diyor fakat değişen yok.Sizin ekran zaten HDR uyumlu değil ki. Siz stream açmışsınız yani bağlı olduğu diğer ekranı HDR yap diye. Bu şekilde iken bir sorun olmaması lazım. RESET attınız mı?
Çok ilginç.Hocam yeniden başlattım update de yaptım hala yok. Game bardan kapattı diyor fakat değişen yok.
Hocam troubleshooting e girince geldi ekran HDMI çıkardım televizyondan. Devam et'e bastım ekran yine gitti. Cidden ilginç.Çok ilginç.
1 dakka filan kapa aç tuşuna basılı tutarmısın. Düşük ihtimal ama deneyelim. Prizde olmasın bu sırada.Hocam troubleshooting e girince geldi ekran HDMI çıkardım televizyondan. Devam et'e bastım ekran yine gitti. Cidden ilginç.
Olmadı hocam.1 dakka filan kapa aç tuşuna basılı tutarmısın. Düşük ihtimal ama deneyelim. Prizde olmasın bu sırada.
Direk ayarlarda windows hd color yok hocam.Windows HD color da aç kapat yok değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.