HDTune Test Sonucu

emre23aydin

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Fps düşüşleri yaşıyorum. Ekran kartım GTX 970. Birçok oyunda başıma geliyor. Sıcaklık değerlerim normal. Sürücüler güncel. HDD'den olabileceğini düşündüm. WD 1TB 7200 rpm. Yardımcı olursanız sevinirim.

Adsız.jpg

Yardımcı olursa biri çok memnun olurum.
212.jpg

Bir de Health kısmından foto atarsanız daha emin konuşabiliriz ama şu halde herhangi bir sıkıntı görünmüyor. FPS düşüşleri bazen bana da oluyor. Bende de Maxtor Diamond 160GB 7200RPM var. Ama HDD ile alakalı değil sanırım. Hangi oyunları oynuyorsunuz? Ve Geforce Experience'nin optimize ettiği ayarlara geçip sonucu yazarsanız sevinirim.

HDD'de bir sıkıntı görülmüyor. GTX970'de öyle birşeyin olması saçma. Oyunlar orjinal mi? Çünkü bazen ondan da kaynaklanabiliyor. Başka birşey de şuan aklıma gelmiyor. Aklıma birşey gelince sorarım.

Birkaç parça dışında aynı sisteme sahibim. GTA 5 bazen hiç takılmıyor bazen de oynanmaz hale geliyor. Advanced Settings kapalı grass quality hariç en yüksek ayarlarda oynuyorum. Vsync açık oynuyorum ama kapatsam da bir şey değişmiyor. Batman Arkham City'de şehirde sürekli takılıyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı