Çözüldü Hearts of Iron 4 başlatırken kırmızı ünlem

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

emregunel0

Hectopat
Hearts of Iron 4 satın aldım ama oynaya basınca Launcher açılıyor ve oynaya basınca kırmızı ünlemle oyun başlatılamıyor dedi.

Çözüm
Güzel, sorun DLL kaynaklıymış. Denetim masasında varsa C++ 2015-2019 arası tüm sürümleri kaldır. Sonrasında aşağıda verdiğimi kur. 2 ayrı setup dosyası kurmuş olman lazım, x86 ve x64 olmak üzere.
Güzel, sorun DLL kaynaklıymış. Denetim masasında varsa C++ 2015-2019 arası tüm sürümleri kaldır. Sonrasında aşağıda verdiğimi kur. 2 ayrı setup dosyası kurmuş olman lazım, x86 ve x64 olmak üzere.

Çözüm

Tek 2015 var diğerlerini de kurayım mı?

Denetim masasındaki C++ kütüphanelerinin ekran görüntüsünü atar mısın? Ona göre yorum yapayim.

Tamam, zaten 2015 kütüphaneleri yokmuş. Direkt attığım linktekini kurabilirsin. İndirirken sadece x64 olanı indirme, x86 olanı da indirmen lazım. Kurduktan sonra tekrar dene oyuna girmeyi.

Tamam, zaten 2015 kütüphaneleri yokmuş. Direkt attığım linktekini kurabilirsin. İndirirken sadece X64 olanı indirme, X86 olanı da indirmen lazım. Kurduktan sonra tekrar dene oyuna girmeyi.

Yazım kurallarına uymadığımdan hesabım geçici süreliğine kısıtlanabilir. Eğer kısıtlanırsa sonra yardımcı olursan sevinirim.

Sorun yok, sen yazım kurallarına dikkat ederek mesaj yaz yeterli. Kurduktan sonra oyuna girmeyi dene, sorun devam ederse bilgilendir. Olmazsa başka çözüm bakarız.

Attığım linkteki kurulumları gerçekleştirdikten sonra geri dönüşünü bekliyorum. Mesajlar alt alta kalmasın diye yazıyorum bu mesajı, bildirim gelmeyebiliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…