Hearts of Iron 4 kukla devlet nasıl yapılır?

Barış konferansından yapmayı biliyorum fakat komünist veya faşist iken barış konferansı yok direkt alıyorum. O zaman ben onu nasıl kukla yapacağım bir yolu yok mu?
Sol üstten bayrağına tıkla, "occupied territories" bölümünde kukla yapmak istediğin ülkeyi release de. Sağa yeni bi' panel açılacak, oradan release as puppet tikini işaretle.

Bu arada savaş tamamen bittikten sonra konferans oluyor. Sen Fransa'yı alırsın ama İngiltere'yi de yenip ittifak devletlerini masaya oturtmazsan o topraklardan faydalanamazsın, senin olmaz tam anlamıyla. İttifaktaki tüm büyük ülkeleri yendikten sonra barış konferansları başlar, bölüşürsünüz ülkeleri.

Sol üstten bayrağına tıkla, "occupied territories" bölümünde kukla yapmak istediğin ülkeyi release de. Sağa yeni bi' panel açılacak, oradan release as puppet tikini işaretle.

Bu arada savaş tamamen bittikten sonra konferans oluyor. Sen Fransa'yı alırsın ama İngiltere'yi de yenip ittifak devletlerini masaya oturtmazsan o topraklardan faydalanamazsın, senin olmaz tam anlamıyla. İttifaktaki tüm büyük ülkeleri yendikten sonra barış konferansları başlar, bölüşürsünüz ülkeleri.

Ona basınca sadece release nation var. Galiba DLC almak gerek.

Bu arada konudan bağımsız. Bu oyunun Türkçe yaması Steam üzerinden indirdim fakat çalışmıyor. Bir çözümü var mıdır?

Ona basınca sadece release nation var. Galiba DLC almak gerek.
Savaş tamamen bittikten sonra dene. Dediğim gibi ittifaktaki tüm büyük ülkeleri yenmen lazım barış konferansları için.

Hiçbir fikrim yok fakat anlatayım. Savaşıyorum, başkentini alıyorum ve her yer bana geçiyor direkt. Ayar veisare bir şey mi var yoksa tamamen komünistlik ile mi ilgili?
Sen savaşı bitirmemişsin ki daha sadece başkentini aldığın ülke düşmüş, büyük ihtimalle Fransa. Eğer savaşı bitirmek istiyorsan UK ve Sovyetler'i de alman gerek. Yani tüm Major devletler düştüğünde barış konferansı olacak.

Son düzenleme:
Sen savaşı bitirmemişsin ki daha sadece başkentini aldığın ülke düşmüş, büyük ihtimalle Fransa. Eğer savaşı bitirmek istiyorsan UK ve Sovyetler'i de alman gerek. Yani tüm Major devletler düştüğünde barış konferansı olacak.

Savaş tamamen bittikten sonra dene. Dediğim gibi ittifaktaki tüm büyük ülkeleri yenmen lazım barış konferansları için.

İngiltere ve Fransa gibi ülkeleri limanı olan küçük bir toprakta puppetleyince donanma gücü olduğu için işe yarıyor ama donanma gücü ve az Manpower'i olan ülkeleri puppetlemek bence mantıklı değil.

Cevaplarınız için teşekkürler. Puppet yaptım fakat onlardan asker üretmek veya onların madenlerini almak için bir DLC mi gerek yoksa oyun içi bir şey mi yapmam lazım?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı