Hearts of Iron 4 mod tavsiyesi

grenedon28

Hectopat
Katılım
26 Mayıs 2018
Mesajlar
16
Arkadaşlar merhaba. Oyunu 3 arkadaş satın aldık. Pek bir şey bilmiyoruz. Oyunu kolaylaştıran, detaylandıran modlar biliyorsanız yazabilir misiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Oyunu 3 arkadaş satın aldık. Pek bir şey bilmiyoruz. Oyunu kolaylaştıran, detaylandıran modlar biliyorsanız yazabilir misiniz?
Öncelikle tüm dlcleri almalısın ve vanilla modda oyunu öğrenin, bu modların hepsi oyuna ekstra detay ekliyor ve daha çok karmaşıklaştırıyor, eğer bu aşamayı geçtiyseniz Road To 56 rp, Kaiserreich, düz Road to 56, The great war redux, The New Order, yeterince arkadaşınız varsa en iyi mod Horstorical olabilir diye düşünüyorum, historical, focus etkilemeyen mod olarak state transfer tool, core state button, formable nations, Peace mid war, Player led peace conferance, ayrıca optimizasyon bir tık sorunlu olduğundan optimizasyon olarak Spot optimizations mod olabilir.
 
Öncelikle tüm DLC'leri almalısın ve vanilla modda oyunu öğrenin, bu modların hepsi oyuna ekstra detay ekliyor ve daha çok karmaşıklaştırıyor, eğer bu aşamayı geçtiyseniz Road To 56 rp, Kaiserreich, düz Road to 56, The great war Redux, The New Order, yeterince arkadaşınız varsa en iyi mod Horstorical olabilir diye düşünüyorum, historical, focus etkilemeyen mod olarak state transfer tool, Core state button, formable nations, Peace mid war, Player LED peace conferance, ayrıca optimizasyon bir tık sorunlu olduğundan optimizasyon olarak Spot optimizations mod olabilir.

Bence bütün DLC'leri almasına gerek yok. Bazı DLC'ler gereksiz olabiliyor mesela La Resistance başlangıçta gereksiz bir DLC ama oyunun tam keyfini almak istiyorsa bütün DLC'ler gerekir.
 
Bence bütün DLC'leri almasına gerek yok. Bazı DLC'ler gereksiz olabiliyor mesela la resistance başlangıçta gereksiz bir DLC ama oyunun tam keyfini almak istiyorsa bütün DLC'ler gerekir.

Mesela waking the tiger, man the guns, together for victory, la resistance, death of dishonor kesinlikle alınmalı, son DLC de opsiyonel çünkü bu DLC'lerin hepsi çok önemli mekanikler ekliyor.
 

Geri
Yukarı