Çözüldü Hearts of Iron 4 oynarken disk %100 oluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Enes xx

Hectopat
Daha fazla  
Paradox Launcher ve HOI4 de disk 100 oluyor fakat Call of Duty world at war gibi bir oyunda 0'a yakın sayılar oluyor HOI4 sil yükle yaptım gene düzelmedi.

Çözüm
BF1942 oyunundayken oyunun koyduğu FPS sınıRI120FPS oyunda FPS değerleri çok oynak 70-120 /GHz1'e sabitlediği için kasıyor ben sorunun kaynağını buldum işlemci oyundayken 104 105 dereceleri görüyor throttle stop uygulamasıyla baktım oyunu kapattığım gibi işlemci 90 derecelere düştü (termal macun fan temizliğiyok) sıcaklığın düşmesiylede GHz yükseldi sorun sıcaklıkmış hocam.
Disk sıkıntısını çözdüm de şimdi de CPU kullanımı çok az GHz'de ona bağlı (bence) az oluyor oyundayken 1 GHz çıkınca hızlıca 2 GHz bandına yükseliyor işlemci i53210M 2.50GHz sen sorunun nedenini biliyor musun?

BF1942 oyunundayken oyunun koyduğu FPS sınıRI120FPS oyunda FPS değerleri çok oynak 70-120 /GHz1'e sabitlediği için kasıyor ben sorunun kaynağını buldum işlemci oyundayken 104 105 dereceleri görüyor throttle stop uygulamasıyla baktım oyunu kapattığım gibi işlemci 90 derecelere düştü (termal macun fan temizliğiyok) sıcaklığın düşmesiylede GHz yükseldi sorun sıcaklıkmış hocam.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı