Hearts of Iron IV sürüm hatası

Sırayla yukarıda yazdığım adreslerdeki dosyaları silip tekrar kurmayı denedin mi yoksa her seferinde birini silip tekrar mi yükledin oyunu?

Yukarıdaki 4 adımı sırayla uygula. Tüm forumlarda da bu şekilde çözülmüş sorun, bende de, arkadaşımda da. Demek ki bir şeyi yanlış yapıyorsun.

Benim bildiği kadarıyla no failed arkadaş eklemeden oluyor biz oynayamıyorduk 5 dolar yatırmadığımız için bir arkadaş yatırdı oynayacak kişileri arkadaş ekledi girdik.

Malasef önceden oynuyorduk arkadaş ile ama malasef şu an sürümden kaynaklı sürüm uyuşmazlığı oluyor nedense ve Online kısmında sürümlerin çoğundan fazlası husky v1.9.3 (A7A4) bu sürüme sahip bendeki ise eski olduğunu düşünüyorum.

Sırayla yukarıda yazdığım adreslerdeki dosyaları silip tekrar kurmayı denedin mi yoksa her seferinde birini silip tekrar mi yükledin oyunu?

Yukarıdaki 4 adımı sırayla uygula. Tüm forumlarda da bu şekilde çözülmüş sorun, bende de, arkadaşımda da. Demek ki bir şeyi yanlış yapıyorsun.

Herhangi bir aboneliğe sahip değilim.

Belgelerdeki olayı yaptım malasef olmadı.

Oyunun tamamen tüm dosylarıyla sildim olmadı.

Yanlış yaptığımı sanmıyorum.
Belki onda mod vesaire yüklüdür?

Malasef oda her şeyi sildi tüm modları belgelerimden vs.

Sürüm ile alakalı olduğunu düşünüyorum bendeki oyun başlatma sekmesindeki sürüm ile içindeki sürüm malasef uyuşmuyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı