Matany Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2018 Mesajlar 1.337 Çözümler 4 30 Aralık 2022 #1 Yamayı Anonymous ekibinin Client'i üzerinden kurdum.
METANİC Kilopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 4.355 Makaleler 3 Çözümler 80 31 Aralık 2022 #31 Matany dedi: Arkadaşlar tam tarama yapın dediği için öyle yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok daha iyi olmuş tam tarama yapmanız. Artı 0 Eksi
Matany dedi: Arkadaşlar tam tarama yapın dediği için öyle yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok daha iyi olmuş tam tarama yapmanız.
KS KS Matany Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2018 Mesajlar 1.337 Çözümler 4 31 Aralık 2022 #32 METANİC dedi: Sıkıntı yok daha iyi olmuş tam tarama yapmanız. Genişletmek için tıkla... Ama iptal ettim hocam 5 saatte bitmeyince tüm diskleri kapsayan taramayı bende C diskine tam tarama yaptım sonra bir sorun çıkmadı dediğim gibi. Artı 0 Eksi
METANİC dedi: Sıkıntı yok daha iyi olmuş tam tarama yapmanız. Genişletmek için tıkla... Ama iptal ettim hocam 5 saatte bitmeyince tüm diskleri kapsayan taramayı bende C diskine tam tarama yaptım sonra bir sorun çıkmadı dediğim gibi.