Hedefime nasıl ulaşabilirim?

Kerem Arslan.

Centipat
Selamlar öncelikle, bu yıl LGS sınavına gireceğim. Hedefim kabataş erkek lisesi. Yazın ortasından beri ders çalışıyorum. Aslında 7. Sınıfın 2. Döneminde başlamıştım 100-200 soru civarı çözüyordum. Biraz mola verdikten sonra yeniden başladım sayısal ağırlıklı olmak üzere konu çalışıyorum. 8. Sınıf konularını okullar başlamadan bitirebileceğim inşallah. Yazın günde yaklaşık 2-3 saat ders çalışıyorum ve bunu okul zamanlarında 4 saate çıkarmayı düşünüyorum sizce bu tempoda kabataş erkek lisesini kazanmak mümkün mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kimse net bir şey söyleyemez her şey çalışmak değildir. İstediğin kadar çalış hepsi sınav anında belli olur. Yanlış anlama çalışma demiyorum ama sınav yüzünden stres yapma demek istiyorum. Bu söylediklerim belki boş gelecek çünkü herkes stres yapma diyor ama inan bana sınavdan sonra stres yapmanın ne kadar saçma olduğunu anlayacaksın. Bu söylediklerimi ben bizzat tecrübe ettim. Umarım beni dinlersin.

Benim günde hiç ders yapmadığım oluyordu 495 puan aldım. Sen yaz bitmeden konuları bitireceğim yazdığını okuyunca içime bir şey çöktü böyle😄.
Cidden bu kadar abartılacak bir şey değil dostum biraz pratik zeka da önemli. Benim tavsiyem 100 tane normal soru çözeceğine yayınlanan örnek sorulardan 10 tane çöz daha iyi. Umarım istediğin yeri kazanırsın şimdiden başarılar dostum.

Benim günde hiç ders yapmadığım oluyordu 495 puan aldım. Sen yaz bitmeden konuları bitireceğim yazdığını okuyunca içime bir şey çöktü böyle😄.
Cidden bu kadar abartılacak bir şey değil dostum biraz pratik zeka da önemli. Benim tavsiyem 100 tane normal soru çözeceğine yayınlanan örnek sorulardan 10 tane çöz daha iyi. Umarım istediğin yeri kazanırsın şimdiden başarılar dostum.
Bu yıl aldığınz değil mi :) Ben girdiğimde 1 soru 8-10 puan götürüyordu. % kaç ediyor 495?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı