Hedefime nasıl ulaşabilirim?

Sınav günü de çok kritik. Çok çalıştığı halde stresten kafayı yiyen, eli ayağı titreyen, ağlayan, soğuk kanlılığını kaybedenler kaybetmeye mahkumdur maalesef. Stres cidden düşünceyi çok kötü etkiliyor.

Aynı şekilde hastalık, ailevi sorunlar vs. vs. de. Kendine o ay çok dikkat et. Soğuk su bile içme 😁

Sakin kalırsan yaparsın. Bu kadar. 7. sınıfta 100-200 soruyla başladıysan yaparsın. Sorular zaten bilgiyi kullanmaya yönelik sorular.

Bol bol kitap okumayı ihmal etme, LGS ve TYT için kritik öneme sahip.

Benim günde hiç ders yapmadığım oluyordu 495 puan aldım. Sen yaz bitmeden konuları bitireceğim yazdığını okuyunca içime bir şey çöktü böyle😄.
Cidden bu kadar abartılacak bir şey değil dostum biraz pratik zeka da önemli. Benim tavsiyem 100 tane normal soru çözeceğine yayınlanan örnek sorulardan 10 tane çöz daha iyi. Umarım istediğin yeri kazanırsın şimdiden başarılar dostum.
Şuan hangi lisedesin?

Sınav günü de çok kritik. Çok çalıştığı halde stresten kafayı yiyen, eli ayağı titreyen, ağlayan, soğuk kanlılığını kaybedenler kaybetmeye mahkumdur maalesef. Stres cidden düşünceyi çok kötü etkiliyor.
Stres direkt kişi ile bağlamak biraz acımasız. İnsanlara tercih bırakılmıyor, ya %5'e gireceksin ya istemediğin okulda okuma riski olacak, şöyle kötü olacak tarzı sözler ile strese sokuluyor.
Öğretmen strese sokuyor, aile strese sokuyor. Stres başarısızlık getiriyor, o da daha fazla huzursuzluk...

Aynı şekilde hastalık, ailevi sorunlar vs. vs. de. Kendine o ay çok dikkat et. Soğuk su bile içme 😁

Sakin kalırsan yaparsın. Bu kadar. 7. sınıfta 100-200 soruyla başladıysan yaparsın. Sorular zaten bilgiyi kullanmaya yönelik sorular.

Bol bol kitap okumayı ihmal etme, LGS ve TYT için kritik öneme sahip.
Kitap okumayı seviyorum aslında ama piyasada güzel kitap yok sci-fi veya macera kitapları varmı? Kötü kitap okuduğum zaman kitap okuma isteğim kaçıyor.

Stres direkt kişi ile bağlamak biraz acımasız. İnsanlara tercih bırakılmıyor, ya %5'e gireceksin ya istemediğin okulda okuma riski olacak, şöyle kötü olacak tarzı sözler ile strese sokuluyor.
Öğretmen strese sokuyor, aile strese sokuyor. Stres başarısızlık getiriyor, o da daha fazla huzursuzluk...
Doğrudur.

Açıkçası ailem çokta strese sokmuyor beni kazanabilirsin diyorlar zaten asıl istediğim tıp okumak açıkçası aşırıda şart değil Kabataş Erkek ama o liseye gidebilirsem güzel olur.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı