Hedefinizdeki araba nedir?

Önce bir 1.7 Corsa almayı düşünüyorum. Daha sonra 1.6tdi polo alıp stage2 yazılım ile 200HP'lik bir makine yapmayı istiyorum. Ondan sonrada ya golfr ya da golfgti. En sonda 2.0L yüklü bir S90 kasa Volvo. Parayı bulursak yapacağız bakalım.
Yazılım benim işim. Bana sormadan, asla. :D
Stage 2 yapana kadar ne kadar masrafı olur söyleyeyim. Bir tane daha alırsın aynı arabadan. :D
Böyle hadi yazılım atalım 300 HP olsun maalesef yok. Bir sürü parçaları değişecek ama güzel şaka makinası olur. Şahsen ben 5.35i araçları 5.25 ile geçince çok keyifli oluyor. :D

audi a8.jpg

Audi a8.

Hocam bir tane stage3 görmüştüm birkaç sene önce 6-7K Euro gibi bir masraf demişti. 300HP poloydu. O zaman 30bin lira gibi bir masraf yapıyordu. Eh şimdi işler biraz değişti. Belki ileride işler bir tık düzelirse yaparız inşallah.
İşin zevki başka tabii, gören biri bakıyor bir tane polo ya ne olur bundan derken bir bakmış tozu yutmuş. Üstelik hafif araba. Bildiğim kadarıyla tdi sağlam yazılım kaldıran motorlardan gerçekten güzel olur.

Yazılım benim işim. Bana sormadan, asla. :D.
Stage 2 yapana kadar ne kadar masrafı olur söyleyeyim. Bir tane daha alırsın aynı arabadan. :D.
Böyle hadi yazılım atalım 300 HP olsun maalesef yok. Bir sürü parçaları değişecek ama güzel şaka makinesı olur. Şahsen ben 5.35I araçları 5.25 ile geçince çok keyifli oluyor. :D.

O zamana kadar ne olur bilemem ama,
Hyundai accent Blue 1.4 olabilir. Cvvt olandan.

Hocam bir tane stage3 görmüştüm birkaç sene önce 6-7K Euro gibi bir masraf demişti. 300HP poloydu. O zaman 30bin lira gibi bir masraf yapıyordu. Eh şimdi işler biraz değişti. Belki ileride işler bir tık düzelirse yaparız inşallah.
İşin zevki başka tabii, gören biri bakıyor bir tane polo ya ne olur bundan derken bir bakmış tozu yutmuş. Üstelik hafif araba. Bildiğim kadarıyla tdi sağlam yazılım kaldıran motorlardan gerçekten güzel olur.
Yazılımı en iyi kaldıran araba markası kesinlikle Nissan ve Mıtsubishi'dir ama tdi da sağlam motor.
BMW motoruna hiç bakma, 2 kez kırdım. :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı