- Makaleler
- 14
Daha fazla
Merhaba, kardeşimin Steam hesabında değerli CS itemleri vardı ve onu satıp hem kendi hesabına hem benim hesaba oyunlar alalım dedik. Sattıktan sonra kendi hesabına alırken bir problem yaşanmadı. Bana bir oyunu hediye etti bunda da sorun yok. Daha sonra başka oyunu da hediye ederken sistem hata verdi arka arkaya, hata da şöyle ''Beklenmedik bir hata meydana geldi. Ödeme işlemenizi tamamlanamadı''. Bu hatadan sonra gidip Steam Destek ekibine yazdım ve hesabı güncelleyip yeniden alabileceğimi söylediler. Denedim ve düzelmişti. Şimdi farklı bir oyunda yine aynı hatayı veriyor. Yine desteğe yazdım ve bana verdikleri cevap o kadar saçma ki, dalga geçer gibi hata veriyorsa git kredi kartından al diyorlar. Allah aşkına böyle bir şey olabilir mi? Size mi soracağım ben item satışından gelen parayı nereye kullanacağımı. Ki bu item'de az buz bir para da değil gerçekten orada para verken ben neden alacağım oyunlara extra 150$ civarı bir ücret ödeyeyim. Oyunları da sıra sıra atıyordum olacak iş değil gerçekten. Şu görselde olay patladı diye söylüyorum olay 2.5$ oyun değil bundan önce olduğu gibi sonrasında da daha alacağım bir sürü oyun var ve aşırı saçma bir cevapla bana git kredi kartını kullan diyor saçmalığın daniskası ya. Hayır madem böyle o zaman bana uyarı verin, resmen boşu boşuna item sattık o zaman. Bu Steam Destek için gerçekten yetkili birine bağlanmam mümkün mü? Çünkü diğer oyunu düzelttikleri gibi bundan sonraki oyunları da düzeltebilirler.
Steam Destek ekibinin saçma cevapları ve aldığım hatayı görsel olarak attım.
Not: Sosyal'in kendi fotoğraf servisi çalışmıyor diye böyle yükledim.
Steam Destek ekibinin saçma cevapları ve aldığım hatayı görsel olarak attım.
Not: Sosyal'in kendi fotoğraf servisi çalışmıyor diye böyle yükledim.
Son düzenleme: