Siz dediniz diye tekrar denedim, evet onlara da yollanmıyor ama Steam cüzdan kodu yolluyor. Desteğe tekrardan yazdım IP adresine kadar bakabileceklerini bu hesapların zaten benim olduğumu söyledim bana dedikleri şey daha yazma deyip yolladılar
Gerçekten çok saçma. Yani bu hediye sistemini birileri suistimal ediyorsa eğer hediyeyi komple yasaklamak yerine ona göre bir şey yaparsın. Birden fazla hesaba farklı farklı oyun atıyorsa sürekli yasakla fakat zaten aynı hesaba sürekli atılıyor ve o oyunlar oynanıyor. Bunu da belirttim de dinlemediler bile, gerçekten tekrar yazma yazsan da okumadan kapatacağız talebini dediler ve kapının önüne koydular
Diğer yandan sizin dediğiniz gibi 10$ oyun aldım rastgele 1$ hediye edeyim düzelecek mi diye ama komple ban atmışlar artık öyle de düzelmedi veya o kotanın işlenmesi için süre geçmesi gerek bilemiyorum. İnternette de hiçbir bilgi yok zaten doğru düzgün. Kısaca itemleri sattığımız ile kaldık, üstüne bir bardak soğuk su içilecek. Aile paylaşımı olan oyunları ekleyeceğim artık. Üstelik bunu da belirteyim bu hesaplar aile paylaşımına dahil hesaplar ona rağmen böyle. Saçmalığın daniskası gerçekten. Kullanıcıyı bilgilendirme yok, neden böyle olduğuna dair resmi açıklama yok millet deneye yanıla bulmuş. Hiçbir şey yok ortada kafalarına göre iş yapıyorlar.